Ontstaan

Onder de noemer De Parkeertafels werken wij samen met verschillende spelers uit de parkeerwereld met als doel om de parkeerbeleving naar een hoger niveau te tillen. Waarbij de parkeerder voorop staat. Zodat producten, diensten en beleid omtrent parkeren ontwikkeld worden met en voor de gebruikers. De Parkeertafels is een onafhankelijk platform.

ezgif-1-e00f63bd0031

Waarom parkeertafels

Het moet en kan beter. Zo simpel is het eigenlijk. Maar het moeilijkste is om het makkelijk te houden, aldus een vrij citaat van Nederlands grootste voetballer alle tijden Johan Cruijff.  Elke locatie, elk product, elk beleid  kent zijn eigen specifieke uitdagingen en oplossingen. En standaardiseren is niet altijd de beste oplossing. Daartegenover staat dat het maatwerk juist een oerwoud aan producten, diensten en beleid kent. Al dan niet met elkaar verweven en verbonden. Dat maakt het voor de gebruiker niet duidelijker. De Parkeertafels gaan daar vorm aan geven. Laagdrempelig, praktisch en doeltreffend.

 

Meld je aan voor deelname

Wat houdt dat in?

Eén keer per 2-3 maanden neem je deel aan een online bijeenkomst waar wij met diverse deelnemers een onderwerp uitdiepen op het gebied van problematiek, verbeterpunten en hoe deze te realiseren. Je denkt en praat mee, je draagt suggesties en inzichten aan.

 

Wat kost dat?

Deelname is kosteloos. In ruil daarvoor vragen wij betrokkenheid  en je inzet om verbeteringen te realiseren. Denk mee, praat mee, reik verbeterpunten aan, leg verbanden met mensen en organisaties. Dat is alles wat we van deelnemers vragen. Onze belofte is dat we je inbreng serieus nemen!

 

Kernteam

De leden van het allereerste uur zijn Marc Moonen, Ernst Bos, Joyce Beeren en Edwin Benning. Zij bedenken, organiseren en begeleiden bijeenkomsten. Daarnaast hebben zij contact met diverse betrokkenen zoals brancheverenigingen, leveranciers, ambtenaren en andere betrokkenen.

K8_8691_B-689x689 (1)

Marc Moonen

ernst

Ernst Bos

Edwin_IMG-20200817-WA0001-1-e1599039076357-518x518 (1)

Edwin Benning

K8_8721_B (1)

Joyce Beeren

Hoe toetreden tot het kernteam

Vele handen maken licht werk. Dat geldt ook voor de Parkeertafels. Het kernteam is dan ook op zoek naar uitbreiding van leden.

Tot het kernteam toetreden betekent dat je aan de achterkant meedenkt en meehelpt bij het samenstellen van thema’s. Je brengt je contacten in en je helpt mee om de gezamenlijk gestelde doelstellingen te realiseren. De kernteam bijeenkomsten zijn veelal online en kernachtig van structuur. Meestal 30-60 minuten.

Een lid van het kernteam werkt bij een advies- of consultancy bureau., al dan niet als zzp-er en is in de dagelijkse praktijk actief in of rondom de parkeersector.

Meer weten? Neem dan contact op met Marc Moonen of Edwin Benning